şantaj - deceptions


Borsa simsarlarının kişisel hayatları çok kısıtlıdır. Onlar için “Liste” adında bir tür aşk kulübü vardır ve telefonundan arayıp, dört kelime söylemeleri cinsel açıdan doyurucu bir gecenin başlangıcı olabilmektedir. Borsa simsarlarından Jonathan’ın, son derece çekici ve gizemli bir kadınla girdiği ilişki, onu hayal bile edemeyeceği bir ihanet ve cinayet dünyasının içine sokar.

p1



p2



p3



p4




p5

Devamını oku

Dark Floors - Ölüm Kapanı


Otistik kızı için endişelenen bir baba, kızını bulunduğu hastaneden onu çıkartarak kendisinin ona daha iyi bakabileceğini düşünür. Hastane yönetimi buna izin vermez ve tek yol olarak kızını kaçırmayı uygun görür. Sırasında bir asansöre binerler, asansör arızalanır baba ile kızı hastanede mahsur kalırlar. Kapı açıldığında hastane boşalmıştır ve karanlık bir dünyadan çıkagelen yaratıklar etrafa dehşet saçmaktadır.

p1




p2

Devamını oku

The weather man - iklim adam



David Spritz’in tek istediği biraz saygıdır, başta kendini adam yerine koymayan Nobel ödüllü babası, eski karısı, onu sevsinler mi nefret mi etsinler bilemeyen hayranları… Bunların hepsinden saygı görmek ,isteyindedir.

Chicago’nun yerel bir kanalında hava durumu sunucusu olan David’in garip bir cazibesi vardır. Kameraların önüne geçtiğinde gerçek yaşamdan kopmakta ve seyircileri epeyce etkilemektedir.

Bu yetenek kendisine ülkenin en önemli programlarından biri olan Hello America’da sunuculuk fırsatı kazandırır. Mesleğinin zirvesine adım adım ilerlerken, özel yaşantısında da adım adım gerilemektedir. Hayat tıpkı hava koşulları gibidir, ne olacağı asla önceden kestirilemez.

part 1



part 2

Devamını oku

Miss Pettigrew Lives for a Day



Bir anda, üstelik haksız yere işini kaybeden orta yaşlardaki Guinevere Pettigrew, İngiliz bir Londra mürebbiyesidir.Şimdi kendine, yeni bir iş bulması gerekmektedir.Bu arayış esnasında Bayan Pettigrew, tam anlamıyla tesadüfi bir şekilde, Amerikalı ünlü film yıldızı ve şarkıcı olan Delysia Lafosse’un yanında çalışmaya başlar.Böylece Delysia Lafosse’un hayatında inanılmaz değişikliklerede sebep olacaktır.











part1






part 2





part 3

Devamını oku

The Mothman Prophecies - Gecenin Nefesi



John Klein, kariyer sahibi bir gazetecidir.Eşi Mary’le bir ev satın almışlar, ancak dönüş yolunda arabayı kullanan Mary’nin karşısına tarif edilemeyen bir varlık çıkmıştır.Bunun sonucunda arabanın kontrolünü kaybeden Mary, tehlikeli biçimde yaralanarak hastaneye kaldırılır.Hastanede gördüğü varlıkla ilgili resimler yapan Mary, birkaç gün sonra hayata gözlerini kapatır.

John ise, bu olaydan iki yıl geçmesine rağmen, eşini kaybetmenin şokunu hala üzerinde taşımaktadır.Bir iş seyahati için şehir dışına çıkan John, bir anda kendini planladığı yerin 600km uzağındaki bir kasabada bulur.Kasabanın bayan polis memuru olan Connie Parker ile tanışarak, ondan bazı ilginç bilgiler edinir.Edindiği bu bilgiler doğrultusunda John, yaşadıkları korkunç olay arasında bir bağlantı olabileceğini düşünerek, bu durumu araştırmaya karar verir.


part 1



part 2



part 3



part 4



part 5

Devamını oku

Amos ve Andrew


Polis şefi Tolliver (Dabney Coleman), yeni bir ev satın alan saygın bir yazar olan Andrew Sterling’i (Samuel L. Jackson), aradığı bir hırsız sanarak, evin etrafını silahlı adamlarla ablukaya alır.

Ancak, yaptığı yanlışlığı anlar ve bu büyük hatadan dolayı çevreden tepkiler alacağını düşünerek, bu durumdan kurtulmak için bir çözüm bulur.

Tolliver, bir mahkum olan Amos’a (Nicolas Cage) planıyla ilgili bir teklif yapar.Böylece, Amos sanki Andrew’u esir almış gibi yapacak ve fidye isteyecek, ancak daha sonra onu serbest bırakarak kayıplara karışacaktır.

part 1





part 2




part 3

Devamını oku

Dante 01


Dante 01, uzay gemisinde yasa dışı nano-teknolojik deneyler yapmak amacıyla, oldukça tehlikeli olan bir grup suçlu, denek olarak kullanılmakta ve bu nedenle büyük güvenlik önlemleri bulunan Dante 01, uzay gemisi hapishanesi ve psikiyatrik araştırma merkezi adıyla hizmet vermektedir.

Burada, 7 mahkûm, 3 idari görevli ve 2 doktor bulunmaktadır. Bu arada Saint George, Dante 01′e yeni katılan bir tutukludur. Uzaylılarla meydana gelen bir çatışmada bulunmuş ve bu çatışma sonunda yalnız kendisi sağ olarak kurtulmuştur.Saint George, içinde bulunan canavarla çatışmakta ve onu kontrolü altında tutmak için mücadele etmek için çaba göstermektedir.

part 1





part 2




part 3
Devamını oku

Şehvet Okulu


Filmin konusu:


IYI KIZLAR CENNETE, KÖTÜ KIZLAR NEREYE?
Adela Leon, dik başlı, vücudunun çeşitli yerinde dövmeleri olan, piercing takan ve ahlaksız davranışlarda bulunan genç bir kızdır. Kızının davranışları ve görünümü yüzünden belediye başkanı olma şansını yitireceğini düşünen babası, onu lady okuluna gönderir. Eğitmen Maca Ribera, bu okulda her genç kızın mükemmel bir hanımefendi olacağının garantisini vermektedir. Adela, Maca?nın kurallarına mı uyacak, yoksa kendine göre yeniden mi düzenleyecek? BU OKULDAKILER COK ATEŞLI!!!

PART 1



PART 2
Devamını oku

Melena

Devamını oku

The Water Horse Legend Of The Deep







Devamını oku

Örtülü Gerçek





Irak’daki bir yerde konuşlanmış olan küçük bir Amerikan askeri birliği üzerine odaklanan REDACTED, farklı bakış açıları ile bu askerlerin karşılaştıkları durumlara verdikleri tepkileri, yerel Irak halkına karşı tutumları ve her iki taraftaki medyanın bu olayları nasıl yansıttığını konu alıyor.








Devamını oku

AZİZ

Tür :Aksiyon / Gerilim / Romantik

The saint ( Aziz ) Filmin Konusu : Simon Templar (Val Kilmer), en sıkı korunan hazineleri çalmakta usta, zeki bir hırsızdır. Alaycı ve sofistike tavrı ile yeryüzünde çalamayacağı şey yoktur. Günün birinde hayatı tehlikede olan genç bilimci Emma (Elisabeth Shue) ile karşılaşır. Emma’yı korumak için mücadeleye girer




Devamını oku

Seduction of Eve Good Wife


yutugjhgjhg8768.jpg


Duration: 01:30:00 sa

Video Codec: XviD MPEG-4 codec

Video Bitrate: 927 KB/s

Resolution: 624 x 352

Aspect Ratio: 1:1.773 [16/9]

Framerate: 29.970 FPS

Audio Codec MP3 (MPEG-1 Audio layer 3)

Audio Bitrate : 128 KB/s (VBR) 48 KHz

Dili: Korean








Devamını oku

WANTED

Tür : SÜPER Aksiyon

Gösterim Tarihi : 27 Haziran 2008

Yönetmen : Timur Bekmambetov

Senaryo : Michael Brandt , Derek Haas

Görüntü Yönetmeni : Mitchell Amundsen

Müzik : Danny Elfman

Yapım : 2008, ABD


Oyuncular


James McAvoy (Wesley) , Morgan Freeman (Sloan) , Angelina Jolie (Fox)

Rus yönetmen Bekmambetov’un son projesi Wanted’ta, McAvoy babasının kiralık katil olduğunu öğrenen ve onun izinden gitmeye karar veren heyecanlı bir genç olan Wes’i, Jolie ve Freeman ise oğlana mesleğin inceliklerini öğretecek olan Fox ve Sloan adlı deneyimli katilleri canlandırıyor.


Hayatında oldukça başarısız olan ve bu döngüyü kırmak isteyen Wes, Fox’u tanıdığı günden itibaren bakış açısını değiştirerek benliğinin içinde sinsi sinsi dolaşan kızgın ve öfkeli kurdu serbest bırakır. Eğitimli bir suikastçı olmaksa elbette kolay değildir.


Mark Millar’ın grafik romanından uyarlanan filmin, romandan oldukça farklı olduğu söyleniyor. Wanted’ın bir özelliği de, büyük ilgi toplayan Red One digital kameranın kullanıldığı ilk film olması.


br />






Devamını oku

LİSTE







PART 1






PART 2






PART 3


Devamını oku

EDEN LOG

Eden Log (2008), Eden Log, film izle, son çıkan filmler, online film seyret

Tür: Korku , Gerilim














Devamını oku

ZİYARETÇİLER






Devamını oku

Stuck

Stuck (2008) izle, Stuck (2008) seyret, Stuck (2008) hakkında

Directed by: Stuart Gordon

Genre: Horror,Thriller

User Rating: 7.8/10 (274 votes)

Runtime: Canada:94 min

Awards: 2 wins

Cast (first 5): Mena Suvari, Stephen Rea, , John Dartt, Mauricio Hoyos






Devamını oku

Ateş Yılanı

yabancı filmler, vizyondaki filmler, son çıkan filmler, ateş yılanı


Yapım :2007, ABD / Kanada

Tür :Bilim Kurgu / Korku

Yönetmen :John Terlesky

Oyuncular :Sandrine Holt, Robert Beltran, Steve Boyle, Marco Bianco, Patrice Goodman, Randolph Mantooth

Müzik :Chuck Cirino








































Devamını oku

Artisler


40 yasinda ve bekar aktris Marcelline, Turgenev’in A MONTH IN THE COUNTRY adli filmi için seçmelere katilir. Filmin yönetmeni Denis, Marcellinee hayrandir ve onu sahnede mutlu etmek için elinden geleni yapacagina dair ikna eder.


Ancak isler planlandigi gibi gitmez. Denis Marcelline’i evli ve çocuk sahibi asistani Nathalie ile tanistirir. Zaman geçtikçe Natalie ve Marcelline birbirlerinin hayatlarina olan arzulari bu iki kadini içinden çikilmaz bir duruma sürükler.







































Add A Comment






You must be logged in to post a comment.










Devamını oku

EJDERİN DİRİLİŞİ

Güçlerini artırıp ülkenin kontrolünü ele geçirmek için birbirleriyle mücadele eden bu yerel diktatörlerin etkisi giderek artar. Çin’in en tanınmış kahramanlarından biri olan Zhao Zilong’un amacı otorite boşluğundan ortaya çıkmış bu kaos dönemini sona erdirmek ve bölünmüş ülkesini bir araya getirip barışı sağlamaktır. Kendisiyle aynı amacı paylaşan Ping-an ile birlikte savaş alanının ön saflarında omuz omuza savaşırlar ve yakın bir bağ oluştururlar.
Film, Çin’in en klasik dört romanından biri olarak kabul edilen Luo Guangzhong’un 600 yıllık romanı “Romance of the Three Kingdom”dan uyarlandı.















Devamını oku

ÖLÜM KAPANI

PART 1



PART 2

Devamını oku

İKLİM ADAMI

PART 1




PART 2

Devamını oku

GECE KARANLIĞI

PART 1



PART 2



PART 3



PART 4




PART 5

Devamını oku

13.KATTAKİLER

PART 1



PART 2

Devamını oku

ÖNCEKİLER

PART 1




PART 2

Devamını oku

BANG BANG

PART 1




PART 2
Devamını oku

WOLF MEN

PART 1



PART 2

Devamını oku

İHTİYAR ÇOCUK

PART 1



PART 2

Devamını oku

SUPER KAHRAMAN

PART 1




PART 2

Devamını oku

MAKİNA KIZ

PART 1



PART 2

Devamını oku

ÖRÜMCEK GÜNLÜKLERİ

PART 1




PART 2

Devamını oku

HOTTIE

PART 1



PART 2

Devamını oku

MESSENGERS

PART 1




PART 2

Devamını oku

ŞÜPHE

PART 1




PART 2

Devamını oku

ÇUKULATA

PART 1



PART 2

Devamını oku

CEHENNEMDEN YÜKSELEN

PART 1



PART 2

Devamını oku

DİŞLİ VACİNA

PART 1




PART 2

Devamını oku

UPLOAD DENEME

Devamını oku

İNGİLİZ +18

PART 1



PART 2

Devamını oku

+18SANDALYE JAPON

Devamını oku

20.GÖNÜLLÜ

PART 1



PART 2



PART 3



PART 4



PART 5



PART 6
Devamını oku

KOMUTAN ALATRİS

PART 1




part 2



part 3



part 4



part 5

Devamını oku

ÇETELER

PART 1



PART 2



PART 3



PART 4

Devamını oku

YETENEKLİ RİPLEY

PART 1




PART 2



PART 3

Devamını oku

PİLLARS

PART 1



PART 2




PART 3

Devamını oku

FUNERAL

PART 1




PART 2



PART 3

Devamını oku

KİLİD

PART 1



PART 2



PART 3

Devamını oku

NİGHMARES

NİGHTMARES AND DREAMSCAPES
PART 1



PART 2

Devamını oku

KİRAZ OPERASYONU

PART 1





PART 2




PART 3

Devamını oku

IM A LEGEND

PART 1



PART 2

Devamını oku

AVENGERS

PART 1




PART 2

Devamını oku

KILL THEM ALL

PART 1




PART 2



PART 3

Devamını oku

ATLAYICI

PART 1




PART 2




PART 3



PART 4

Devamını oku

BANK WORK

PART 1




PART 2




PART 3




PART 4

Devamını oku

KAYIP KOLONİ

PART 1



PART 2



PART 3




part 4

Devamını oku

A Clockwork Orange +18



Devamını oku

KÖR ADAM

PART 1



PART 2




PART 3

Devamını oku

FROOGLE

PART 1





PART 2




PART 3
Devamını oku

PATİKA YOL

PART 1



PART 2





PSRT 3




PART 4

Devamını oku

SOĞAN

PART 1



PART 2




PART 3

Devamını oku

SEX AND THE CITY

PART 1



PART 2




PART 3

Devamını oku

ARANIYOR

PART 1



PART 2




PART 3



PART 4

Devamını oku

BILL

PART 1





PART 2




PART 3




PART 4

Devamını oku

YILDIZ GEÇİDİ

PART 1




PART 2




PART 3

Devamını oku

GÖZLER

PART 1




PART 2



PART 3

Devamını oku

TESTERE KORKU

PART 1



PART 2




PART 3

Devamını oku

ÇOCUK

PART 1



part 2



part 3

Devamını oku

KASIRGA

PART 1



PART 2




PART 3



part 4

Devamını oku

TAKİPÇİ

PART 1




PART 2



PART 3



PART 4

Devamını oku

ÇİZGİ FİLM AVATAR


PART 1-Buz Dağındaki Çocuk



PART 2-Avatar dönüyor


PART 3-Kyoshi Savascilari


PART 4-Omashu Kralı


PART 5-Su bükme parşomeni


PART 6-Jet


PART 7-Büyük Bölünme


PART 8-Fırtına


PART 9-Mavi Ruh


PART 10-Falcı


PART 11-Su Kabilesin’den Bato


PART 12-Kaçak



part 13-Kuzey’deki Hava Tapınağı


PART 14-Su Bükme Ustası


PART 15-Kuzey’in İşgali 1



PART 16-Kuzey’in İşgali 2
Devamını oku