Mother of Tears the Third Mother

Devamını oku

Ateşten Kalbe Akıldan Dumana


4 arkadaş bir dizi kanundışı iş yaparak büyük paraların döndüğü poker oyununa girmeye yetecek parayı toplamışlardır. Eddy, rakiplerinin tepkilerini ölçme yeteneği ile, dürüst bir oyunda neredeyse herkesi yenebilecek kapasitede bir oyuncudur. Fakat turnuvayı düzenleyen Harry Lonsdale, yardımcısı ile birilkte bir hile hazırlamışlardır.

Hiçbir şeyden haberi olmayan Eddy, bir anda birktirdikleri parayı kaybederek yüklü bir borca girer. Harry, Eddy’ye 7 gün sonra borcunu almaya geleceklerini parayı bulamazlarsa parmaklarını borç karşılığı alacaklarını söyler. Bunun üzerine Eddy ve arkadaşları tek çıkar yollarının parayı pis işler çeviren bir çeteden çalmak olduğuna karar verirler ve harekete geçerler.

Tür:Komedi


p1



p2



p3



p4

Devamını oku

Starsky ve Hutch - Afili Aynasızlar


Yapım : 2004
Ülke : ABD
Tür : Polisiye
Yönetmen : Todd Phillips
Senaryo : Todd Phillips, Stevie Long, William Blinn
Oyuncular : Vince Vaughn, Owen Wilson, Ben Stiller, Terry Crews, Juliette Lewis, Carmen Electra, Chris Penn, Snoop Doggy Dogg, Richard Edson, Fred Williamson, Raymond Ma
Görüntü Yönetmeni : Barry Peterson
Müzik : Theodore Shapiro
Süre : 1 saat, 41 dk.
Gösterim Tarihi : 17 Eylül 2004
p1




p2



p3

Devamını oku

Right at the door - yakın tehlike


Yeni evli genç çift Lexi ve Brad yarı güneşli, puslu ve hafif rüzgarlı Güney California sabahına günaydın derler. Ancak çok geçmeden şehrin değişik yerlerinde aniden patlayan bombalar, şehirde büyük bir karışıklığın başlamasına sebeb olacaktır. Bir yandan kentte dumanlar yükselirken bir yandan da dumanla birlikte şehre zehirli toksinlerin yayıldığı haberileri gelir.

Artık tüm şehir kara benzeyen toksik bir maddeyle kaplanmıştır. Her şeyin bir açıklaması olmalıdır, fakat bu olayın açıklaması nedir ?


p1




p2



p3
Devamını oku

picture this - bunu resmet


2009 yılında gösterime gircek olan bu filmde Mandy Gilbert, okulun sıradan kızlarından biridir fakat okulun en popüler adamıyla yani Drew ile bir partiye gideceklerdir. Mandy’i bazı zorluklar beklemektedir, arkadaşlarının yardımıyla bu zorlukları aşamak için uğraşırlar önce Mandy’nin koruyucu babası sonra Drew’in eski-kız arkadaşı ve onun arkaşdaları

p1



p2



p3

Devamını oku

Taş Meclisi - Le Council de Pierre



Evlatlık oğlu Liu-San’ın neredeyse hayatını kaybetmesine neden olacak bir kaza geçirmesinden sonra Diane, aklını yitirecek hadde gelir. Günlerce kabuslar ve halusinasyonların etkisi altında çıkamaz. Çocuğun bir mucize sonucu kurtulması ve düzelmesi Diane’nı garip düşüncelere sürükler. Gerçekten Liu-San kimdir? Nereden gelmiştir? Göğsündeki tuhaf izin anlamı nedir? Evlatlık olarak verilmesinde Asko Vakfı’nın rolü nedir? Sergei isimli bir Rus gencin yardımıyla Diane bu sırrı araştırmaay başlar. Araştırma onu, “Tsevens” isminde esrarengiz bir Moğol kabilesine ve onların Taş Meclisi’ne götürür. Diane’nin etrafında tuhaf ölümler gerçekleşirken Liu-San yedinci yaş gününde kaçırılır. Oğlunun nereye kaçırıldığını tahmin eden Diane, kendini Doğu Moğolistan’ın ücra bölgelerinde bulur. Oğlunun kaderinin yazılı olduğu, unutulmuş ve vahşi dünyasında bir yolculuğa çıkar. Anne şefkatinin her şeyden güçlü bir duygu olduğunun anlatıldığı film, Fransız kara film ve korku öğelerini mükemmel şekilde bir araya getiriyor ..



IMDB PUANI:4.8/10

TUR:Korku

YONETMEN:Guillaume Nicloux

SENARYO: Guillaume Nicloux, Stephane Cabel, Jean-Christophe Grangé (Kitap)

MUZÄ°K: Jean-Marie Blondel

TARÄ°Hi: 2006

YAPIM : Fransa

SURE: 100 Dk ..

Oyuncular: Monica Bellucci, Catherine Deneuve, Moritz Bleibtreu, Sami Bouajila, Elsa Zylberstein, Nicolas Thau, Lorenzo Balducci, Nicolas Jouhet, Peter Bonke, Tubtchine Bayaertu, Simona Maicanescu



Devamını oku