WATCH HUNGER AÇLIK


Tür : Dram / Gerilim / Politik / Deneysel
Yönetmen : Steve McQueen
Senaryo : Steve McQueen , Enda Walsh
Görüntü Yönetmeni : Sean Bobbitt
Müzik : Leo Abrahams
Yapım : 2008, İngiltere / İrlanda , 96 dk.


Oyuncular

Michael Fassbender (Bobby Sands) , Stuart Graham (Ray Lohan) , Liam Cunningham (Peder Moran) , Helena Bereen (Anne)

KONUSU

IRA ile ilgili olarak çekilmiş filmde, Bobby Sands’in insanlık dışı muamelelere maruz kalışındaki sertliği adeta yaşıyorsunuz. Diyalogsuz sahnelerin vuruculuğu ile başlayan film, tüm filme yayılan dehşetli gerçeklik duygusu ile izleyeni kavrıyor.

Mahkumların battaniye ve yıkanmama eylemleriyle ilerleyen direnişleri, altı hafta süren açlık grevi ile doruğa çıkıyor. Hayatı mücadele ile geçmiş Sands’ın kendi vücudunu yaşamının son savaş alanı olarak addedmesiyle yaşanan dramatik süreç muazzam bir etkileyicilikle gözler önüne seriliyor.

Filmin etkileyiciliği sadece Sands önderliğindeki mahkumların direniş destanından ibaret değil. Zira hapishane mahkumlar için olduğu kadar gardiyanlar için de tam bir cehennem. Gardiyanların da alt üst olmuş psikolojisini izliyoruz filmde.




Devamını oku

BLINDNESS-KÖRLÜK


Yapım :2008, Brezilya / Kanada / Japonya
Tür :Dram / Gerilim / Gizem
Yönetmen :Fernando Meirelles
Senaryo :Don McKellar, José Saramago (Kitap)
Oyuncular :Danny Glover, Gael García Bernal, Julianne Moore, Mark Ruffalo, Alice Braga, Maury Chaykin, Don McKellar, Yusuke Iseya, Yoshino Kimura, Mitchell Nye
Yapımcı :Nicolas Aznarez, Sonoko Sakai
Görüntü Yönetmeni :César Charlone
Müzik :Marco Antônio Guimarães
Dağıtım :Tiglon
Süre :2 saat, 00 dk.

Bir göz doktorunun normal bir tempoda akan yaşamı, gözlerinin birdenbire kör olduğu şikayeti ile başvuran bir hastası tarafından alt üst olur. Körlük bu göz doktoruna da bulaşır. Nedeni bilinmeyen bir şekilde tüm kent halkında görülmeye başlanan bu olağandışı körlük yalnızca doktorun eşinde rastlanmaz. Olan biteni canlı olarak gören doktorun eşi, yaşanılan kaos ortamında kendisini ve ailesini kurtarmaya çalışır.



Devamını oku

SENSELESS-DUYGUSUZ

















Devamını oku

TURISTAS-TURİSTLER




Tür : Macera / Korku / Gerilim / Gizem
Yönetmen : John Stockwell
Senaryo : Michael Ross
Görüntü Yönetmeni : Enrique Chediak
Müzik : Paul Haslinger
Yapım : 2006, ABD , 89 dk.

Oyuncular

Josh Duhamel (Alex) , Melissa George (Pru) , Olivia Wilde (Bea) , Desmond Askew (Finn) , Beau Garrett (Amy) , Max Brown (Liam) , Agles Steib (Kiko) , Miguel Lunardi (Zamora)

Bir grup genç gezgin, gittikleri Brezilya tatilinde deniz, kum, güneş üçgeninde oldukça eğlenceli zaman geçirmektedirler. Fakat bir gün kaldıkları pansiyonun arkasında olan ormanda kaybolunca tüyler ürperten bir gerçekle yüzleşirler…




Devamını oku

PRIMEVAL-TİMSAH


Afrika'nın tamamen dünyadan kopuk bir köşesinde yaşamakta olan bir kabile, insan yiyen bir timsah tarafından tehdit altında yaşamaktadır. Bu ilginç yaratığın varlığını duyan bir grup Amerikalı haberciler bu timsah üzerine bir çekim yapmak ve de timsahı canlı yakalamak üzere Afrika'ya giderler. Fakat orada kendilerini bekleyen tehlikenin büyüklüğünden habersizdirler.
Devamını oku

TATMİN İZLE



Devamını oku

MUM and DAD



Oldukça başarılı bir festival serüveninden sonra (Edinburgh Festivali, Frightfest, German Fantastic Film Festival ve Barcelona Sitges), film Aralık’ta İngiltere’de vizyona girdi. Mom & Dad, dağıtım açısından enteresan bir ilki gerçekleştirdi. Film İngiltere’de 26 Aralık tarihinde hem dvd’de, hem sinemalarda aynı anda gösterime girdi; “İster evde, ister beyaz perdede izleyin” sloganıyla.

Günümüzde bir çok sinema izleyicisinin filmleri sinemada seyretmek yerine DVD’sini beklediği bir dönemde, aslında enteresan ve mantıklı bir strateji bu. Zaten filmlerini sinemada izlemenin keyfini bilenler, heycanla sinemada izleyecektir filmi.

Mum & Dad, Londra’da Heathrow havaalanının çevresinde yaşayan yamyam bir aileyi anlatıyor. Heathrow’dan yakaladıkları yalnız çocukları evlerinde hapsedip, ‘aile’lerinin bir parçası olmaya zorlayan ve aile kurallarına uymadıkları takdirde çeşitli işkencelerle onları cezalandıran, hatta işi yamyamlığa kadar götüren “işlevsiz” bir aile. Filmin cinsel sapkınlık ve içerdiği vahşet öğelerinin yanında yer yer tadını kaçırmadan esprili bir atmosferi de olduğunu söyleyelim. Ne de olsa bir İngiliz filmi. Öyle Frontiers (Sınırda) (2007) veya A L’interieur (Inside) (2007) gibi yeni dönem Fransız vahşet filmleri kadar sert değil. Zaten hem bütçesi hem konusu icabıyla biraz fazla abartılı ve karikatürize karakterlerden oluştuğu için, filmin izleyici üzerinde hafif esprili bir etki yaratması kaçınılmaz oluyor.



Devamını oku

KEMİK KIRAN İZLE


Dışarda çalışmaktan nefret eden bir laboratuar bilim adamı olan Alex, kendisini kum sinekleri, uçuşan kumlar tarafından çepeçevre sarılmış bir halde çölde ilerleyen bir kamyonda bulur. Hayatındaki söz konusu kötü gün daha da kötüleşmek üzeredir… Koltuğuna sıkıca tutunurken, önceden çölde kaybolmuş olan 4 araştırmacının etleri yüzülmüş kemiklerinin garip bir tepede etrafa yayılmış olarak bulunduğu haberi telsizle bildirilir. Katliama dair en ufak bir ipucu yoktur. Ancak mevcut durum, Alex kendisi ve meslekdaşlarının, milyonlarca yaratığın oluşturduğu dehşet saçan, durdurulması imkansız bir ölüm makinesince avlandıklarını keşfettiğinde daha da korkunç bir hal alır. Karanlık çöktükçe, ayaklarının altındaki zemin attıkları her adımda onları yok eden adeta canlı bir halıya dönüşür.



Devamını oku

SERİ KATİL İZLE

Terkedilmiş bir yolda, terkedilmiş bir okul otobüsünün camında yardım et yazısını gören Maria etrafı kontrol etmek için durur. Katil kanlı bir cinayet sahnesinden ayrılır.Katil geri gelir ve çöl yerine gitmek için Maria yı alır. Fakat katil gerçekten Maria nın düşmanı mı yoksa herhangi biri mi ! ?
Devamını oku

HAYALET AVI


Bilim ve doğaüstü güçlerin korkutucu bir karışımı!

Yeni keşfettikleri bir materyali kullanan doğaüstü bilimler uzmanı Hashimoto liderliğindeki bir grup bilim adamı uzun uğraşlar sonucunda 13 yaşındaki bir çocuğun hayaletini yakalamayı başarır. Bu hayalet kimdir? Neden insanları öldürmektedir?

Hayaletin geçmişini araştırmaya başladıklarında son derece korkunç bir gerçekle karşılaşırlar ve bu hayalet çocuğun tehlikeli olabileceğine karar veren bilim adamları onu izole etmeye çalışırlar; ancak bunu yaparken daha güçlü ve vahşi bir enerjiyi serbest kalarak dehşet saçar.
Devamını oku

DECOYS 2 İZLE



Seks delisi uzaylı güzeller geri döndüler… Gene bir kolej kampüsüne daha bela olmaya kararlılar! Kim Poirier ve Corey Sevier, ürpertici Decoys’un devam filminde, kendi türlerini korumak için sınıf arkadaşlarını baştan çıkaran seksi kız öğrenciler olarak karşımızda. Fakat bu uzaylı fıstıkların üreme sorunu vardır-çiftleşme sırasında sıfırın altına düşen vücut ısıları yüzünden beraber oldukları erkekler donarak parçalanmaktadır. Korkunun dondurucu dünyasında kaybolmaya cesaretiniz varsa, onlar sizleri bekliyor olacaklar...


Devamını oku

VAMPİRLERİN ŞAFAĞI


Filmin Adı: Vampirlerin Şafağı Frosbite izle
Film tanıtımı: Yönetmen: Anders Banke Senaryo : Daniel OjanlatvaOyuncularPetra Nielsen, Grete Havnesköld, Emma Åberg, Jonas Karlström, Måns Nathanaelson Filmin Türü: Korku, Komedi Orijinal Adı : FrostbiteYapımcı FirmaCinepost Studios Yapım Yılı : 2005Yapım Ülkesi İsveç Orijinal Dili: İsveççe Filmin Süresi: 83 dakika Dağıtıcı Firma: Bir Film Vizyon Tarihi 30.06.2006 Henüz 17 yaşında bir genç kız olan Saga ve doktor olan annesi Annika yeni bir şehre taşınırlar. Genetik tıp konusunda uzman olan Annika bu şehirdeki hastanelerden birisinde iş bulmuştur. Saga güneşin bulutların arasından yüzünü göstermediği bu kente alışmakta güçlük çekerse de okulda tanıştığı tuhaf arkadaşı Vega sayesinde kendine yeni arkadaşlar edinmeye başlar. Saga ve annesi için her şey yoluna girmiş gibi gözükse de, annesinin çalıştığı hastanede bir şeyler ters gitmektedir. Kısa süre içinde herkesin kanını donduran şüpheli ölümler ve kazalar yaşanmaya başlanır. Genetik bir hastalığın tedavisi için kullanılan ilaçların yanlış bir ele geçmesi ile işler iyice çığrından çıkar. Gözün kar ve buzdan başka bir şey görmediği bu karanlık şehir korkunç bir sır gizlemektedir. Vampir türünün son yıllardaki en başarılı örneklerinden birisi olan “Frostbite – Vampilerin Şafağı” güçlü atmosferi ve zekice senaryosu ile göz dolduruyor. Yönetmenliğini Anders Banke’nin üstlendiği film türün tüm klişelerini tersyüz ederek kullanıyor. Gün ışığının hiç görünmediği bir ortamda kendilerine yaşam şansı bulan vampirlerin ürkütücü hikayesi ilerlerken, türün meraklılarını sevindirecek pek çok ince mizah ürününe sahip senaryo ‘Vampirlerin Şafağı’ benzersiz bir seyirliğe dönüştürüyor.




Devamını oku

The wig aka (gabal)


THE WIG (gabal)


The wig aka (gabal) Directed by Shin-yeon Won In Seoul, Su-Hyeon is terminal with leukemia, and bold due the treatment of chemotherapy.

Her sister Ji-Hyeon buys a long-haired wig...
















Devamını oku

AUDITION




Directed by Takashi Miike , AKA Tdishon . Seven years after the death of his wife, company executive Aoyama is invited to sit in on auditions for an actress. Leafing through the resumis in advance, his eye is caught on Yamazaki Asami, a striking young woman with ballet training.

On the day of the audition, she's the last person they see. Aoyama is hooked. He notes her number from her file, calls her and takes her to dinner. Thats the beginning of the Nightmare for Aoyama.




Devamını oku

Gomorra - Gomorrah 2008 DvDrip izle




Tür : Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 21 Kasım 2008
Yönetmen : Matteo Garrone
Senaryo : Maurizio Braucci , Ugo Chiti , Gianni Di Gregorio , Matteo Garrone , Massimo Gaudioso , Roberto Saviano , Roberto Saviano (Kitap)
Yapım : 2008, İtalya

Oyuncular

Salvatore Abruzzese (Totò) , Simone Sacchettino ( Simone) , Salvatore Ruocco (Boxer) , Vincenzo Fabricino ( Pitbull) , Vincenzo Altamura (Gaetano) , Italo Renda ( Italo)
Günümüzün İtalyan suç ailelerine içerden bir bakış. Roberto Saviano'nun romanından yola çıkılarak yapılan filmin dünya prömiyeri, Kuzey Amerika'da yapılan Toronto Film Festivali'nde gerçekleştirildi.

Garrone yönetmenliğindeki Gomorra, eleştiri oklarını mafya ilişkilerini ‘karizmatikleştiren’ düşünce yapısına yöneltiyor.

Garrone, yeni filminde bizleri özellikle edebiyat ve film dünyasında idealize edilen karizmatik mafya tipinin sahici yüzü ile buluşturuyor. Böylelikle karşımıza uzun zamandır vizyon salonlarında görmediğimiz nitelikle, son derece sert ve etkili bir mafya filmi çıkıyor.




Devamını oku

Efsane Avcısı - The Librarian (2006 - Türkçe Dublaj)




Yapım : 2006, ABD
Tür : Aksiyon / Macera
Yönetmen : Jonathan Frakes
Oyuncular : Gabrielle Anwar, Olympia Dukakis, Bob Newhart, Noah Wyle, Robert Foxworth, Jane Curti
Süre : 1 saat, 30 dk.


Flynn Carsen (Noah Wyle, Er), Metropolitan Kütüphanesi’nde çalışan, müzede bulunan Excalibur Kılıcı ve Torino Kefeni gibi tarihi ve mistik nesneleri korumakla görevli sıradan bir kütüphanecidir. Onun tekdüze olan hayatı bir gün, Kral Solomon’un gizli hazinesinin yerini gösteren haritanın çalınması ile bir anda değişir. Carsen, haritanın peşinden gider ve Kazablanka’dan Kenya’ya kadar uzanan bir maceranın içine girer. Yolculuğu sırasında güzel arkeolog Emily’le tanışır ve ikili, haritanın peşinde mistik bir yolculuğa çıkarlar






Devamını oku

Tutku Esirleri - In The Cut (2003 - Türkçe Dublaj)


New York’ta bir üniversitede İngilizce öğretmeni olarak çalışan profesör Franny Thorstin, Manhattan’ın doğu bölgesindeki evinde yalnız yaşamayı tercih etmektedir. Mahallede evinin yanıbaşında işlenen cinayetler yüzünden son derece tedirgin olan Frannie, cinayetleri araştırmak için bölgeye gelen Dedektif Ruffalo ile erotizm ve gerilim yüklü sıradışı bir ilişki yaşamaya başlar…

imdb puanı : 5.2/10
Yapım : 2003, ABD / Avustralya / İngiltere
Tür : Dram / Gerilim / Gizem / Polisiye / Romantik
Yönetmen : Jane Campion
Senaryo : Jane Campion, Susanna Moore
Oyuncular : Meg Ryan, Mark Ruffalo, Jennifer Jason Leigh, Nick Damici, Susan Gardner, Dominick Aries, Zach Wegner, Sebastian Sozzi, Frank Harts, Yaani King, Daniel T. Booth, Heather Litteer, Sharrieff Pugh
Yapımcı : Laurie Parker
Görüntü Yönetmeni : Dion Beebe
Müzik : Hilmar Örn Hilmarsson
Süre : 1 saat, 53 dk.
Gösterim Tarihi : 28 Mayıs 2004










Devamını oku

Sessiz Kabus - Hush


imdb puanı : 4.8/10
Yapım : 1998, ABD
Tür : Gerilim
Yönetmen : Jonathan Darby
Senaryo : Jonathan Darby, Jonathan Darby (Kitap)
Oyuncular : Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Debi Mazar, Nina Foch, Hal Holbrook
Yapımcı : Douglas Wick
Görüntü Yönetmeni : Andrew Dunn
Müzik : Christopher Young
Süre : 1 saat, 36 dk.
DİL: TÜRKÇE/TURKISH









Devamını oku

Kimlik - Identity (2003 - Türkçe Dublaj)



Şiddetli bir fırtına, birbirine yabancı ve sırlarla dolu on insanı, asabi bir gece müdürünün idaresindeki ıssız bir motelde bir araya getirir. İçlerinde bir limuzin şoförü, bir tele kız, bir katili nakleden bir polis, 80′li yılların bir televizyon yıldızı, yeni evli bir çift ve kriz içinde olan bir aile bulunmaktadır. Sığınacak bir yer bulmanın getirdiği rahatlama, yolcuların teker teker ölmeye başlamasıyla yerini korkuya bırakır. Çok geçmeden, yaşamak istiyorlarsa, kendilerini biraraya getiren sırrı çözmekten başka çareleri olmadığını anlayacaklardır…

imdb puanı : 7.3/10
Yapım : 2003, ABD
Tür : Gerilim / Psikolojik
Yönetmen : James Mangold
Senaryo : Michael Cooney
Oyuncular : John Hawkes, Alfred Molina, Ray Liotta, John Cusack, Clea Duvall, Amanda Peet, William Lee Scott, John C. McGinley, Rebecca De Mornay, Carmen Argenziano, Bret Loehr
Yapımcı : Cathy Konrad, Stuart Besser
Görüntü Yönetmeni : Phedon Papamichael
Müzik : Alan Silvestri
Süre : 1 saat, 30 dk.
Gösterim Tarihi : 15 Ağustos 2003






Devamını oku

Jekyll + Hyde (2006 - Türkçe Dublaj)




Devamını oku

Son Mohikan - The Last Of The Mohicans izle


imdb puanı : 7.7/10
Yapım : 1992, ABD
Tür : Dram / Savaş
Yönetmen : Michael Mann
Senaryo : Michael Mann, Christopher Crowe, James Fenimore Cooper (Kitap)
Oyuncular : Russell Means, Madeleine Stowe, Daniel Day-Lewis, Eric Schweig, Wes Studi
Yapımcı : Michael Mann
Görüntü Yönetmeni : Dante Spinotti
Müzik : Randy Edelman, Trevor Jones
Süre : 2 saat, 00 dk.
Gösterim Tarihi : 14 Ocak 1993

1757 yılında İngiliz ve Fransız kuvvetleri arasında Amerikan kolonileri kontrol etmek için verilen savaş üçüncü yılına girmektedir. Bu tehlikeli sınırlarda yaşayan, Mohikan Chingachgook’un oğlu olan Hawkeye bir pusuya düşen İngilizleri kurtarır. Bu kişilerin içinde Cora Munro da vardır. Hawkeye bu insanlara güvenli bir yolculuk sağlamak için onlara rehberlik etmeyi kabul eder. Ancak kader bu insanları hayatta kalmak için savaşmaya ve birbirlerine destek olmaya zorlar.




Devamını oku

21 GRAMM -21 GRAM İZLE



imdb puanı : 7.9/10
Yapım : 2003, ABD
Tür : Dram / Suç / Psikolojik
Yönetmen : Alejandro González Iñárritu
Senaryo : Guillermo Arriaga
Oyuncular : Naomi Watts, Charlotte Gainsbourg, Eddie Marsan, Danny Huston, Benicio Del Toro, Sean Penn, John Rubinstein, Melissa Leo, Nick Nichols, Claire Pakis, Teresa Delgado, Marc Musso, Antef A. Harris, Loyd Keith Salter
Yapımcı : Guillermo Arriaga, Alejandro González Iñárritu
Görüntü Yönetmeni : Rodrigo Prieto
Müzik : Gustavo Santaolalla
Süre : 2 saat, 04 dk.
Gösterim Tarihi : 21 Mayıs 2004

Üniversite profesör olan Paul Rivers, yakalandığı amansız hastalık yüzünden evliliğinde sıkıntılı günler geçirmekte ve tek umudunu kalp nakline bağlamış şekilde beklemektedir. Kötü günleri geride bırakarak eşi ve iki çocuğuyla mutlu bir hayata başlayan Cristina adlı kadın ise hayatının belki de en mutlu günlerini yaşamaktadır. Öte yandan iki çocuğu ve eşi ile zorluk içinde yaşayan Jack Jordan oldukça zor şartlarda yaşamasına rağmen, dini inancının kuvvetli olması sayesinde ayakta kalmayı başaran biridir. Birbirinden tamamen bağımsız bu üç kişinin hayatları beklenmeyen bir kaza sonucu kesişecektir.
www.sinemaseyret.org ayrıcalıgıyla filmi izleyebilirsiniz.


Devamını oku

Devlet Düşmanı - Enemy Of The State (1998 - Türkçe Dublaj)


imdb puanı : 7.1/10
Yapım : 1998, ABD
Tür : Aksiyon
Yönetmen : Tony Scott
Senaryo : David Marconi
Oyuncular : Barry Pepper, Jack Black, Gabriel Byrne, Jon Voight, Will Smith, Gene Hackman, Jason Lee, Lisa Bonet, Stuart Wilson, Loren Dean, Laura Cayouette
Yapımcı : Jerry Bruckheimer, Andrew Z. Davis, James Skotchdopole, Chad Oman
Görüntü Yönetmeni : Dan Mindel
Müzik : Harry Gregson-Williams, Trevor Rabin
Süre : 2 saat, 11 dk.
Gösterim Tarihi : 5 Şubat 1999

Robert Dean, tesadüfen önemli bir siyasi cinayetin delilerini ele geçirir. Bir anda hükümete bağlı bir istihbarat servisinin hedefi haline gelen Dean için hayat kabus haline gelir.

Yüksek teknoloji ürünü haberalma cihazları ve tehlikeli ajanlar Dean’in peşine düşmüştür. Devletin sahip olduğu, insanları kolayca gözetleyebilmeyi sağlayan yüksek teknolojik imkanlar, ona neredeyse kaçacak nokta bırakmamıştır. Ama tüm bu imkansızlıklara rağmen Dean, hayatını, ailesini ve kariyerini kurtarmak zorundadır.

Macera-aksiyon filmlerinde kendi tarzını yaratmayı başarmış yönetmen Tonny Scott, Devlet Düşmanı’nda, politik taşlamaların da olduğu seyir zevki yüksek bir aksiyon sunuyor.

Devamını oku

Sanırım Karımı Seviyorum (2007 - Türkçe Dublaj)



Yapım : 2007, ABD
Tür : Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen : Chris Rock
Oyuncular : Kerry Washington, Steve Buscemi, Chris Rock, Gina Torres
Süre : 1 saat, 34 dk.
Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2007

bankacı ve yatırımcı richard cooper (rock) hayattan istediği herşeye sahiptir:iyi bir kariyer kensini seven eşi (gine torres)ve 2 güzel evlat.tak bir sorun vardır richardın evliliğin rütinliğinden karışmaya başlar EVLİ BİR ÇİFTİN KAHKALARLA İZLEYECEĞİNİZ HEM KEYİFLİ HEM RİSKLİ İLİŞKİSİ..







Devamını oku

Kıyamet Ateşi - Scorcher (2002 - Türkçe Dublaj)


Kıyamet Ateşi / Scorcher Filminin Konusu : Kimsenin asla tahmin edemeyeceği olay gerçek olur. Yeryüzünde yapılan güçlü nükleer denemeler korkunç bir sonuca yolaçar ve Dünyanın ekseni değişir. Felaketler birbirini kovalar. Yeniden uyanan volkanlar, dev dalgalar, kasırgalar… Ve en önemlisi dayanılmaz bir sıcaklık. .. Dünya yavaş yavaş güneşe doğru kayar. Yakında ne uygarlıklardan, ne de insanlıktan eser kalmayacaktır. Tam bu noktada bilim adamı Prof. Mathew Sallin’in akılanı çılgınca bir fikir gelir.

TUR : Aksiyon / Macera




Devamını oku

Jason Goes to Hell: The Final Friday (1993 - Türkçe Dublaj)



Jason voorhees, yaşayan, nefes alan o şeytani ruh, yeni bir öfkeli saldırı için geri döndü. Özel bir FBI gücü tarafından izi sürüldü ve yavaş yavaş ortadan kaldırıldı. Artık herkes sonunda onun öldüğünü sanıyordu. Ama herkes yanılıyordu. Jason, kemik dondurma kabiliyeti sayesinde dokunduğu herkesin kimliğini ele geçirmek için yeniden doğdu. Korkunç gerçek onun her yerde olabileceğiydi ya da herhangi biri. Bu şok edici, kanınızı dondurucu bölümde Jason’ın katliam odaklı terör saltanatının ve durdurulamaz öldürme içgüdüsünün gizi nihayet çözülüyor. Siz onun bu dondurma gerçeğini bir kez öğrendiğiniz için onu rüyanızda göreceksiniz. O da sizi cehennemde görecek…








Devamını oku

Karanlığı Taramak - A Scanner Darkly (2006 - Türkçe Dublaj)


Amerika uyuşturucuya karşı verdiği savaşı kaybetmiş durumdadır. Uyuşturucu yüzünden,ajan Fred, Bob isminde uyuşturucu satıcısı olan ikinci bir kişilik geliştirmiştir. Fred’in meslektaşları Bob’u yakalamak üzere bir operasyon başlatırlar ve çözülmesi olanaksız bir yolculuk başlar. Philip K. Dick’in en sevilen romanı A Scanner Darkly, gerçek oyuncular üzerine gelişmiş bir animasyon tekniği ile hayat buluyor.






Devamını oku

TIME LINE-ZAMAN ÖTESİ





Geleceğe şaşırtıcı bir biçimde bakan “Timeline”, Fransa’da Ortaçağa ait bir kaleyi inceleyen bir grup arkeoloji öğrencisinin çalışmaları sırasında, profesörlerinin birdenbire 14. yüzyılın içinde ortadan kaybolmasını konu alıyor.

Feodal savaşın içinde profesörü kurtarmak için büyük bir tehlike içine giren öğrenciler, sadece geçmişi kazı yaparak bulmaya çalışmadıklarını, aynı zamanda geçmişin içinde yaşadıklarının da farkına varırlar. Çok kısa zamanları olan öğrenciler profesörü kurtarmak için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklar fakat; 21.yy tekrar geri dönebilecekler mi?

























Devamını oku

Temel Parçacıklar - Elementarteilchen (2006 - Türkçe Dublaj)



Birbirlerinden oldukça farklı olan iki üvey kardeşin, Michael (Ulmen) ve Bruno’nun (Bleibtreu) paylaştıkları tek şey, onları ihmal etmiş anneleridir. Orta yaşlarını süren, birbirlerinden tamamen farklı bu iki adamın tekdüze yaşantıları, aşkı buldukları anda değişir…

Yapım : 2006, Almanya
Tür : Dram / Romantik
Yönetmen : Oskar Roehler
Senaryo : Oskar Roehler, Michel Houellebecq (Kitap)
Oyuncular : Corinna Harfouch, Martina Gedeck, Christian Ulmen, Franka Potente, Nina Hoss, Moritz Bleibtreu, Uwe Ochsenknecht
Yapımcı : Bernd Eichinger, Oliver Berben
Görüntü Yönetmeni : Carl-Friedrich Koschnick
Müzik : Martin Todsharow
Süre : 1 saat, 45 dk.
Gösterim Tarihi : 4 Mayıs 2007
















Devamını oku

Şeytanın Köleleri Wilderness filmini online izle















Devamını oku

Stargate The Ark of Truth














Devamını oku

FOOLS GOLD-ALTIN ŞANS



Ben “Finn” Finnegan (Matthew McConaughey) iyi huylu, sörfçülükten hazine avcılığına geçiş yapmış genç bir adamdır. 18. yüzyıldan kalma, 1715 yılında denizde kaybolmuş, egzotik hazinelerle dolu kırk sandık içeren efsanevi Queen’s Dowry hazinesini takıntı hâline getirmiştir. Hazine arayışı sırasında, Finn, Tess Finnegan’la (Kate Hudson) evliliği ve hurda yığını hâline gelmiş teknesi “Booty Calls” da dahil olmak üzere sahip olduğu her şeyi yitirmiştir. Tess milyoner Nigel Honeycutt’ın (Donald Sutherland) dev yatında çalışarak hayatını tam yeniden kurmaya başlamışken, Finn hazinenin nerede olduğuna dair çok önemli bir ipucu keşfeder. Yeni bulduğu bu bilgiyle hayatının değişeceğinden emin olan Finn, Nigel’ın yatına girmenin bir yolunu bularak, sevimli cazibesini kullanmak suretiyle, bu varlıklı adamı ve sosyetenin gözde bekarlarından olan kızı Gemma’yı (Alexis Dziena) kendisiyle birlikte İspanyol hazinesini aramaya ikna eder. Bu arama seferi, tüm direnişine rağmen Tess’in keşif aşkını yeniden alevlendirir. Ama hazinenin peşinde sadece onlar yoktur. Finn’in bir zamanlar akıl hocası şimdi ise baş düşmanı olan Moe Fitch (Ray Winstone) de ödülü ele geçirmeye hazırlanmaktadır…

AKSİYON/MACERA/ROMANTİK,

Devamını oku

THE THIEF LORD-HISRSIZ KIRAL


Annelerinin ölümünden sonra iki küçük kardeş, cimri teyzelerinin yanından kaçarak Venedik’e doğru yola çıkarlar. Burada “Hırsız Kral” Scipio’yla tanışırlar. Bir grup terk edilmiş küçük çocukla birlikte Scipio’nun yankesicilerinin dünyasına adım atarlar. Çok geçmeden peşlerine düşen dedektifin sevgisini kazanırlar ve onları sihirli güçleri olduğuna inanılan atlıkarıncada bekleyen maceralara doğru yol alırlar.

imdb puanı : 6.4/10
Yapım : 2006, Almanya
Tür : Fantastik
Yönetmen : Richard Claus
Senaryo : Richard Claus, Cornelia Funke, Daniel Musgrave
Oyuncular : George Mackay, Alexei Sayle, Lathaniel Dyer, Alice Connor, Rollo Weeks, Jasper Harris, Aaron Johnson
Yapımcı : Richard Claus
Görüntü Yönetmeni : David Slama
Müzik : Nigel Clarke
Süre : 1 saat, 38 dk.
Gösterim Tarihi : 5 Ocak 2006



Devamını oku

STEEP-YAMAÇTA KAYAK



Yönetmen :Mark Obenhaus
Yapım : 2007
Ülke : Amerika
Süre : 92 dakika
IMDB Puan : 7.0/10 imdb


Oyuncular:

Ingrid Backstrom, Herself
Anselme Baud, Himself
Bill Briggs, Himself
Doug Coombs, Himself
Chris Davenport, Himself
Stefano De Benedetti, Himself
Shane McConkey, Himself
Andrew McLean, Himself
Seth Morrison, Himself
Eric Pehota, Himself

KONUSU

Büyükdağ gökyüzüne yollamasının hikayesi, ancak 35 yıl önce var olan birspor. O, Chamonix’in yukarısında dağlarda 1970ler’de başladı,kayakçıların, kayak inişlerini öyle uç noktadaki denemeye başladığıFransa ki onlar, neredeyse intihar niteliğinde gözüktü. Adamlar,Anselme Baud’u beğenir, ve Patrick Vallencant, hiç kimsenin, nerededaha önce kayak yapmayı düşünmediğini gökyüzüne yollamanın meydanokuması ile telkin edildi. Şimdi, iki üretim sonra, dünyanın en büyükkayakçılarının bir kısmı, ödülün, kazanmıyor olduğu bir sporu takipeder, ama büyük, vahşi, uzak dağları gökyüzüne yollamak ve keşfetmeninneşesini basitçe geçirmek. Çoğunlukla herkesin en büyük büyük dağkayakçısı olarak tanımlanan adam, la mezarında gökyüzüne yollayan birkazada ölen geç Doug Coombs, Fransa, Nisan’da, 2006, hikayeninmerkezindedir. Onun zengin yaşamı ve trajik ölümü, büyük dağ gökyüzüneyollamasının kalbinde gerekli soruyu gösterir: Bir kayakçı, riskleriölmenin olanağı, şimdiye kadar mevcuttur bir sporun ödüllerine karşınasıl tartar? Hem de yer verilen sporun en büyük atletlerinin birçoğu,faturayı Briggs, Stefano De Benedetti, Eric Pehota, dar vadi Plake,Shane McConkey, Seth Morrison, Chris Davenport, Ingrid Backstrom veAndrew McLean’a kapsıyor.











Devamını oku

VACANCY 2-BOŞ ODA 2



Vacancy2 The First Cut 2009

Yapım :2009, ABD

Tür :Gerilim / Korku

Yönetmen :Eric Bross, Markl Smith

Senaryo :Mark L. Smith

Oyuncular :Scott G. Anderson, Arjay Smith, Gwendoline Yeo, Beau Billingslea, Joe Reegan, Trevor Wright, Agnes Bruckner,, Lola Davidson,, Angel Oquendo,, David Moscow,, Nelson Lee,, Brian Klugman,, David Shackelford, Don Oscar Smith
Yapımcı :Hal Lieberman, Michael Williams, Brian Paschal

Görüntü Yönetmeni :Horacio Marquínez

Müzik :Jerome Dillon

Gösterim Tarihi :20 Ocak 2009














Devamını oku

TWILIGHT-ALACAKARANLI



Alacakaranlık - Twilight 2009 Nette İlk !!!

Tür : Gerilim / Romantik / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Catherine Hardwicke
Senaryo : Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Elliot Davis
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Kristen Stewart (Isabella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Michael Welch (Mike Newton) , Nikki Reed (Rosalie Hale) , Cam Gigandet (James) , Justin Chon (Eric Yorkie)


KONUSU

Annesiyle birlikte Phoenix’te yaşayan Isabelle “Bella” Swan, annesinin başka bir adamla evlenmesi üzerine babasının yanına Washington’ın Fork kasabasına taşınır. Edward ise, küçük kasabasında yıllardan beri ailesiyle yaşayan bir vampirdir. Uzun süre vampir kimliklerini saklamış olan aile, insan kanı içmeden, insanlara zarar vermeden sakin bir hayat sürmektedirler.

Yeni başladığı okulunda tanıştığı Edward’a aşık olan Bella, bir süre sonra Edward’ın vampir olduğunu öğrenmesine rağmen ondan vazgeçemez. İkili arasında tehlikeli ve tutkulu bir ilişki başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan Cullens Ailesi’nin düşmanları Edward’ın zayıf noktasına saldıracaktır, yani Bella’ya..

Vampir klişelerinden arındırılmış bir hikaye sunan Stephenie Meyer’ın dünya çapında çok satmış romanı Twilight serisinin ilk kitabından uyarlanan film, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Filmin başarısına göre, serinin ikinci ve üçüncü kitapları New Moon ve Eclipse de beyazperdeye aktarılacak. Stephenie Meyer ise şu sıralar 4. Kitabı yazmakla meşguldur















Devamını oku

THE EVENTH HOUR




The Elevent Hour

Tür : Aksiyon
Yönetmen : John Lyde
Senaryo : John Lyde
Oyuncular : James Jamison, Joel Bishop, Adam Abram, Johnny Ahn, Britani Bateman, Sarah Bell, Lindsay Bird, Scott Chun, Kannika Coley, Jason Crockett, K. Danor Gerald, Paul D. Hunt, Jennifer Klekas, David Kranig, Michelle Money, David Nibley, Jason Osmond, Matthew Reese, Rosemberg Salgado, Nathan White
Yapımcı : John Lyde
Görüntü Yönetmeni : John Lyde
Müzik : Adam Abram


KONUSU

Bir Mafya Tafarından Kaçırılan Gizemli Tetikçi Michael,Mafyanın VerdiğiGörevi Yapmamakta diretince Mafyanın adamları Micahel’in karısınınkafasını kaçırarak kafasına bir bomba yerleştirirler.Michael Acaba Görevi Gerçekleştirip karısını kurtaracakmıdır ? Yoksamafya ve karısına hiçbir şey belli etmeden durumun altından kalkmaya mıçalışcaktır ?













Devamını oku

VALİ İZLE vali izle



Vali 2009 Camrip Nette İlk!!!

Tür : Aksiyon - Dram
Gösterim Tarihi : 9 Ocak 2009
Yönetmen : M. Çağatay Tosun
Senaryo : M. Çağatay Tosun
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular

Erdal Beşikçioğlu , Uğur Polat , İsmail Hacıoğlu , Şebnem Dönmez , Hakan Boyav , Özgür Çevik , Şemsi İnkaya , Ayşegül Ünsal , Gökhan Soylu , Hakan Gerçek , Hakan Pişkin , Sinan Pekinton , Türkü Hazer , Ahmet Somers

KONUSU

Karakteri, güçlü iradesi, sıradışı fikirleri ve enerjisiyle halkın güvenini kazanmış bir devlet adamı olan Recep Yazıcıoğlu’nu Vali filminde, en son görev yaptığı Denizli ilinde başından geçen ilginç olaylarla izleyeceğiz.

Yaptığı sıradışı işlerle adını tarihe yazdıran Yazıcıoğlu’nu, Denizli’de son derece sıradan ancak arkasında yüzlerce soru işareti bırakan bir trafik kazasında kaybetmiştik…

Binlerce sevenini üzüntüye boğan bu elim kazanın perde arkası, ucu uluslararası örgütlere ve gizli servislere dayanan ilginç olaylar Vali filminde beyazperde’ye yansıyor.















Devamını oku

I TRIED-DENEDİM


Denedim - I Tried Tr Dublaj

Tür : Dram
Yönetmen : Rich Newey
Senaryo : Rich Newey, Kevin Caruso
Oyuncular : Chris Mulkey, Anna Maria Horsford, Darris Love, Layzie Bone, Krayzie Bone, Wish Bone, Hassan Johnson, David Manigault, Aris Mendoza, Nipsey Hustle


KONUSU

Ya Bone Thugs N Harmony (Kemik Kardeşliği Uyumu), Easy E içinseçmelere katılamasaydı? O zaman onları ne tür bir sonbeklerdi? Bu zorlu, gerçek öykü Krayzie, Layzie veWish’in gerçek yaşam öyküsünü anlatmaktadırve Easy E ile birlikte hayatlarında önemli rol oynayanizleyicilerin karşısına çıkma fırsatını yakalayamamış olsalardı,yaşamlarının nasıl olabileceğini gözler önünesermektedir. 1999 yılında Los Angeles’ta geçmekte olanöyküde grup üyelerinin her biri kendi yolunda ilerlerancak sarsıcı bir dramla tekrar bir araya geleceklerdir. “Denedim”sadece bir klasik şarkı olmanın ötesinde, potansiyel bir ruhhalinin yansımasıdır.











Devamını oku

AMUSEMENT-GÜLDÜRMECE (KORKU) 2008



Amusement

Yönetmen : John Simpson
Senaryo: Jake Wade Wall
Gösterim Tarihi: 28 Ağustos 2008 (Arjantin)
Tür: Korku Gerilim


Tabitha teyzesinin çocuklarına bakmak için eve geldiğinde çocuk bakıcısının evde olmadığını ve çocukların yalnız bir şekilde evde olduğunu görür. Bu durumdan şüphelenir fakat çocuklar bakıcının biraz önce gittiğini söyleyince bu durumun üzerinde fazla durmaz ve teyzesinin çocuklarıyla ilgilenip onları yatırır, kısa bir süre sonra kendisine ayrılan oda da yatmaya gittiğinde oda da insan büyüklüğünde bir palyaço olduğunu görür, tam bu sıra da teyzesi arar vemTabitha ona bu palyaçodan bahseder. Teyzesi evlerinde böyle bir palyaço olmadığını söylediğinde artık Tabitha için hayatta kalmaya çalışma oyunu çoktan başlamıştır.









Devamını oku

CRUEL RESTAURANT




Yönetmen: Kôji Kawano
Tür: Korku
Yıl: 2008


Konu:

Yemek eleştirmeni ve yazarı olan bir gazetecinin kız kardeşi iş görüşmesine gittiği bir restoranda kaybolmuştur. Bu restoran şehrin en ünlü ve lezzetli böreklerinin yapıldığı yerdir. Gazeteci kız kardeşinin bu mistik bir şekilde ortadan kaybolması olayını polis ile birlikte araştırmaktadır. Bu dava ile ilgilenen dedektif bu lezzetli böreklerin öldürülen insanların etlerinden yapıldığına inanmaktadır ve bunun için delil aramaktadır. Fakat bu böreklerin sırrını aralarken gerçekte bu sırrın ne olduğunu öğrendiklerinde şok olacaklardır.





Devamını oku

Cani Ruh / Fallen Türkçe Dublaj



imdb puanı :6.8/10
Yapım :1998, ABD
Tür :Gerilim
Yönetmen :Gregory Hoblit
Senaryo :Nicholas Kazan
Oyuncular :Donald Sutherland, James Gandolfini, Denzel Washington, Elias Koteas, Embeth Davidtz, John Goodman
Yapımcı :Charles Roven, Dawn Steel
Görüntü Yönetmeni :Newton Thomas Sigel
Müzik :Tan Dun
Süre :2 saat, 00 dk.
Gösterim Tarihi :16 Ocak 1998


Dedektif John Hobbes, önceden bildiği suçluyu arıyordu… Ama çoktan yakalanmış ve ölmüştü…

Cinayet dedektifi John Hobbes (Denzel Washington) kalabalık kaldırımda katilin peşine düşer. Orada: küçük, orta yaşlı bir kadın. Hayır, bekle: katil kadının yanındaki ürkek adam. Şimdi de bir başkası. Hepsi veya hiçbiri olabilir. Çünkü Hobbes’in aradığı katil bir insandan diğer insana bir dokunuşta geçen kötü bir ruhtur. Hobbes Fallen’da görünüşte ölümsüz düşmanı sinsice takip eder. Bu yaşlı kötü adam, akıllı ve inatçı adamla tüm kozlarını oynamak için yüzyüze gelir.

















Devamını oku

BLESS CHILD-KUTSANMIŞ ÇOCUK




imdb puanı :4.8/10
Yapım :2000, ABD
Tür :Aksiyon / Gerilim / Gizem / Korku / Psikolojik
Yönetmen :Chuck Russell
Senaryo :Thomas Rickman, Clifford Green, Cathy Cash Spellman (Kitap)
Oyuncular :Kim Basinger, Christina Ricci, Rufus Sewell, Angela Bettis, Jimmy Smits, Holliston Coleman
Yapımcı :Bruce Davey, Lis Kern, Stratton Leopold
Görüntü Yönetmeni :Peter Menzies Jr.
Müzik :Christopher Young
Süre :1 saat, 47 dk.
Gösterim Tarihi :11 Ağustos 2000


KONU==>
Maggie O’Connor’ın (Kim Basinger) pratik yaşamında şeytanlar, iblisler, hayaletler gibi kavramlara, kısacası doğaüstü şeylere pek yer yoktur. Onun yaşamı New York’ta son derece yoğun bir hastanede geçmektedir. Orada hemşirelik yapan Maggie bir gün inatçı kızkardeşi Jenna’yı (Angela Bettis) yağmurlu bir Noel akşamında kapısının eşiğinde görür. Jenna’nın yanında Cody (Holliston Coleman) isimli otistik bir çocuk vardır. Cody’yi alan Maggie onu çok sever ve üstelik ona çok da bağlanır. Aradan 6 yıl geçer. İkisi birbirlerine çok alışmışken Jenna aniden yine Maggie’nin yaşamına girer. Üstelik bu kez yanında gizemli kocası Eric Stark (Rufus Sewell) da vardır. Ve Eric bir ara fırsatını bulup Cody’yi kaçırır. Maggie çocuğun kendisinin olduğuna dair hiçbir yasal dayanağı olmamasına rağmen gizemli vakalarla uğraşan FBI ajanı John Travis’in (Jimmy Smits) ilgisini çeker. Çünkü kaçırılan Cody’nin doğumgünü, hâlâ kayıp olan başka çocukların doğumgünüyle aynıdır.















Devamını oku

BEACH-KUMSAL


Yönetmen:Danny Boyle
Senaryo:John Hodge, Alex Garland (Kitap)
Görüntü yönetmeni:Darius Khondji
Müzik:Angelo Badalamenti, John Cale, Brian Eno
Tür:Dram
Yapım:ABD 2000 119 dakika (Renkli)


Konu : Richard, Tayland’da kendisine yeni maceralar arayan Amerikalı bir gezgindir. Kaldığı otelin yan odasnda erkek arkadaşı Etienne ile birlikte çekici bir kız olan Francoise kalmaktadır. Bu arada pek de normal olmayan biri olan Daffy, Richard’a cennet gibi gizli bir adadan bahseder. Ertesi gün Daffy’nin kendisine bir harita bıraktığını gören Richard, bunun bahsettiği gizli adanın haritası olduğunu anlar.

Düşündüğü macerayı bulduğunu düşünen Richard, Etienne ve Francoise’i hemen kendisine katılmamaları için ikna eder ve adaya varırlar. Gerçekten cennet gibi olan adaya ulaşan üçlü yakında bu cennetin nasıl bir cehenneme dönüşeceğinin farkında değildir.


























Devamını oku


Yapım :2003, İngiltere
Tür :Bilim Kurgu / Dram
Yönetmen :Michael Winterbottom
Senaryo :Frank Cottrell Boyce
Oyuncular :Tim Robbins, Samantha Morton, Om Puri, Jeanne Balibar, Shelley King, David Fahm
Yapımcı :Andrew Eaton
Görüntü Yönetmeni :Alwin H. Kuchler, Marcel Zyskind
Müzik :David Holmes, Stephen Hilton
Süre :1 saat, 32 dk.
Gösterim Tarihi :6 Ağustos 2004


Yakın gelecekte, şehir devletlerine benzer bir idari yapı kurulmuş ve giriş çıkışlar ‘papel’ adı verilen özel bir belgeyle kontrol edilmektedir. Papel sahibi olmayanlar şehirler arasında seyahat edememektedir. Şehirlerın dışındaki çöllerde ise kaçaklar ve sürgünler yaşamaktadır.

Bir sigorta müfettişi olan William, sahte Papel ticaretini soruşturmak üzere Şangay’a gönderilir. Araştırması devam ederken Maria adlı bir şüpheliye ulaşır. Kadının suçlu olduğunu bilmesine rağmen ona aşık olur ve suçu gizler. Aralarındaki ilişki, William’ın Papel’inin süresi dolana kadar, yani sadece 24 saat için de olsa çok tutkulu yaşanır.

Kadını tekrar görebilmek için kaçak belgelerle seyahat etmeye razı olan William, onunla birlikte çöle kaçar. Fakat ilişkileri, kanunlara uygun olmayan bir hamilelik yüzünden tamamen sarpa saracaktır…












Devamını oku

İlk Gün (Training Day) Türkçe Dublaj



Tür : Dram / Polisiye / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 14 Aralık 2001
Yönetmen : Antoine Fuqua
Yapım : 2001, ABD
Süre : 120 dk
Oyuncular
Denzel Washington (Alonzo Harris) , Ethan
Hawke (Jake Hoyt)
Scott Glenn (Roger) , Tom Berenger (Stan) ,
Cliff Curtis (Smiley)
Snoop Doggy Dogg (Sammy)


Filmin Konusu

Ünlü aksiyon yönetmeni Antoine Fuqua ve tecrübeli oyuncular Denzel Washington ve Ethan Hawke’dan sıkı bir polisiye: Jake Hoyt, Los Angeles polis merkezine yeni atanmış bir çaylaktır. Meslekte 13 yıllık deneyimi bulunan detektif Alonzo Harris’in seçkin memurlardan oluşan ekibinde görev yapmak için yanıp tutuşur adeta. Harris, Hoyt’a bir teklif götürür: Tam bir gün boyunca ekipte yer alması ve başarılı bulunması halinde, sınıfı geçmiş sayılacaktır.Kovalamacalar ve çatışmalarla dolu gün ilerledikçe, Hoyt duruma uyanmaya başlar: Harris aslında gözünde büyüttüğü kadar başarılı bir polis değildir; aksine, doğru ve yanlış arasındaki farkı iyiden iyiye unutmuştur. Dahası, sokaklarda kendi adaletini çarpık yollarla sağlamaya çalışan bu kıdemli detektif, Hoyt’u denemekte falan değildir aslında… Genç polis, kötü bir kumpasa kurban gitmekten kurtulmanın yolunu bulmak zorunda kalır.

Gerçekten de sıkı bir “ilk gün” geçirmektedir Los Angeles’ta…
Hatırlatalım ki bu filmin senaryosunu yazan David Ayer’in Hızlı ve Öfkeli’de de imzası var.













Devamını oku

JADE WARRIOR-SAVAŞÇI



imdb puanı :6.3/10
Yapım :2006, Çin / Hollanda / Finlandiya / Estonya
Tür :Aksiyon / Fantastik / Macera
Oyuncular :Markku Peltola, Jingchu Zhang, Krista Kosonen, Taisheng Chen, Elle Kull
Yapımcı :Petri Jokiranta, Tero Kaukomaa
Görüntü Yönetmeni :Henri Blomberg
Müzik :Samuli Kosminen, Kimmo Pohjonen
Süre :1 saat, 50 dk.


KONU==>
Jade Warrior, iyi ve kötü arasındaki ezeli savaşın ortasındaki destansı bir aşk hikayesini anlatıyor. Kalevala olarak bilinen bir Fin halk efsanesinden, ayrıca Fin ve Çin mitolojilerinden esinlenilen film, fantezi ve kung fu”yu birleştiriyor. Olaylar iki farklı zamanda ve yerde geçiyor: modern zamanın Finlandiyası ve eski Çin. Jade Warrior; Finlandiya sinemasında daha önce görülmemiş yaratıcı özel efektlerle tamamlanan, hayal gücü yüksek, görsel olarak etkileyici bir film. Efektleri, usta işi dövüş sahneleri, nefes kesen güzel manzaraları ve görkemli görüntüleriyle “Jade Warrior” size unutamayacağınız dakikalar vaat ediyor.










Devamını oku